Lucrul într-un spațiu îngust este o provocare, dar cu siguranță nu este imposibil. Uite 4 sfaturi care te vor ajuta să economisești spațiul și să eficientizezi bucătăria restaurantului tău.
Cum publicitatea clasică te poate ajuta să îți faci restaurantul cunoscut în comunitate?
O listă cu câteva specialități românești, tradiționale, reinterpretate sau moderne, de pus în meniul restaurantului tău, de 1 decembrie.
Ți-am pregătit o listă de 5 recomandări rapide, pentru a te ajuta să îți lărgești plaja de candidați, dar și să targhetezi mai bine posibilii angajați.
De la alegerea personalului potrivit, la gestionarea criticii, până la crearea unei imagini unice. Iată care sunt sfaturile noastre pentru patronii de restaurante.
O listă rapidă de 7 trenduri pe care trebuie să le incluzi în restaurantul tău, în 2022!
Peste 60% din restaurante intră în pierdere de la primul an după deschidere, ce trebuie să faci ca să eviți un posibil eșec.
Cum facem să ameliorăm frica clienților de nu simți că nu plătesc prea mult? Cele mai bune metode de vânzare și prezentare a prețurilor sunt cele care diminuează această frică, uite o listă cu cele mai profitabile metode de taxare.
O greșeală pe care o fac mulți antreprenori în industria Horeca este nedefinirea profilul clientului, află ce este, și cum poți să îl realizezi.
Dacă ești în pană de idei de promovare pentru restaurantul tău, în această perioadă, uite 8 recomandări, special gândite pentru restaurante, din partea noastră.